Peugeot OMP Autóház

Szerviz és alkatrész akciók

Tavaszi-nyári szervizakció

photo

Készítse fel autóját a nyárra, tisztíttassa ki a klímát, rendeljen tartozékokat kedvezménnyel!

 

AKCIÓS KUPONOK LETÖLTÉSE

 

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS

A klímaberendezés nemcsak a hűtéséért felel, de párátlanítja is az utastér levegőjét, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.
A klíma hatékony működéséhez azonban megfelelő mennyiségű klímagázra is szükség van. Klímagázfeltöltés fixdíjcsomagunkat most 12900 Ft-ért1 megvásárolhatja és vidáman autózhat tovább!
A hatékonyság mellett a tisztaságra is ügyelnünk kell, hiszen a nem karbantartott klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.
Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is! Most 30% olcsóbban kínáljuk a gyári pollenszűrőket1 is, használja ki ezt a remek lehetőséget!

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. Ha szerencsés, az online szerviz-bejelentkező felület használatával még egy Peugeot Sportórát is nyerhet!3

 

KERÉK- ÉS GUMICSERE FIXDÍJCSOMAGOK

Gyorsan, jó áron, szakszerűen és kellemes hangulatban!

Kerék- és gumiszett-csere fixdíjcsomagjaink1 mellé 21 pontos ajándék átvizsgálást adunk, és az új kerekeket természetesen kiegyensúlyozzuk, mielőtt visszaszereljük gépjárművére.
Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. Ha szerencsés, az online szerviz-bejelentkező felület használatával még egy Peugeot Sportórát is nyerhet!3

 

ÁTVIZSGÁLÁS FIXDÍJCSOMAG

21 pontos szezonális átvizsgálás fixdíjcsomagunk1 mellett speciális kontrollcsomag-ajánlataink közül is válogathat:

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5500 Ft.1

Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5500 Ft.1

A kettő együtt mindössze 10000 Ft-ért.1

Komplex műszaki átvizsgálás 150 ponton értékbecsléssel: 13000 Ft.1

Ugyanez a 150 pontos műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18000 Ft.1

A kontrollpontok részletes és  a kontrollcsomagok igénybevételi feltételeit ide kattintva nézheti meg

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. Ha szerencsés, az online szerviz-bejelentkező felület használatával még egy Peugeot Sportórát is nyerhet!3

 

SZÉLVÉDŐ-JAVÍTÁS FIXDÍJCSOMAGOK

Miért cseréltetné a szélvédőt, ha láthatatlan javtással, szakszerűen és olcsón meg tudjuk Önnek javítani? 1
Sőt, casco biztosítás esetén a javítás legtöbbször térítésmentes!

Márkaszervizeinkben speciális technológiával javítjuk a jogszabály alapján javítható első szélvédő sérüléseket. Amennyiben 2 vagy 3 hiba is van a szélvédőn, azokat még olcsóbban, mindössze 4900 Ft/hiba áron végezzük a javítást, sőt 21 pontos szezonális átvizsgálást adunk ajándékba a fixdíjcsomag mellé.

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. Ha szerencsés, az online szerviz-bejelentkező felület használatával még egy Peugeot Sportórát is nyerhet!3

 

ABLAKTÖRLŐLAPÁT AKCIÓ

Eredeti gyári ablaktörlőlapátokat 30 %-os akciós kedvezménnyel vásárolhat.

Amennyiben idősebb autóval rendelkezik, cserélné az ablaktörlőlapátokat, de egy igazán pénztárcabarát megoldást keres, akkor figyelmébe ajánljuk Eurorepar alkatrészcsaládunkat, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb járműveinkhez fejlesztettek mérnökeink, és amelyre 2 év jótállást biztosítunk, és most 10% kedvezménnyel kínáljuk Önnek!

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. Ha szerencsés, az online szerviz-bejelentkező felület használatával még egy Peugeot Sportórát is nyerhet!3

 

GYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ

tt a jó idő, mozduljunk ki otthonról! Csomagoljuk össze kedvenc holmijainkat, biciklinket és vágjunk neki!

Akciós gyári tartozék ajánlataink1:

Tetőrudak – 15%

Biciklitartók – 15%

Tetőboxok – 20%

A télen elkopott szőnyegek és csomagtértálcák cseréjéhez pedig 15% kedvezményt biztosítunk.

Tekintse meg további akciós szervizkuponjainkat és jelentkezzen be márkaszervizeinkbe online. Ha szerencsés, az online szerviz-bejelentkező felület használatával még egy Peugeot Sportórát is nyerhet!3

 

1 Eredeti gyári alkatrészek és tartozékok akciója: Az akciós kedvezmény csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott gyári pollenszűrőkre, ablaktörlőlapátokra, tetőrudakra, tetőboxokra, szőnyegekre, csomagtértálcákra, valamint vonóhorogra- vagy tetőrúdra szerelhető kerékpártartókra vonatkozik, és elérhető minden magyarországi Peugeot-márkaszervizben 2018. 04. 03-tól 06. 30-ig. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.

Eurorepar ablaktörlő lapát akció 10% kedvezménnyel és 2 év garanciával: Az akciós kedvezmény csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott Eurorepar ablaktörlőlapátokra vonatkozik, és elérhető minden magyarországi Peugeot-márkaszervizben 2018. 04. 03-tól 06. 30-ig. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.

Klímatisztítás-fertőtlenítés fixdíjcsomag: Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Klímagázfeltöltés fixdíjcsomag: A csomag max. 250 gramm R134a hűtőközeg feltöltést tartalmaz. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Szélvédőjavítás fixdíjcsomag: Csak az első szélvédő javítható, a jogszabályban meghatározott esetekben és feltételekkel. A 2. és 3. hiba javítási ára csak akkor érvényes, ha a javítás az 1. hibával egyidőben történik. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Kerékszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett négy darab kerékből áll. Tartalmazza a 4 kerék le- és felszerelését, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmazza gumiabroncsot. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Gumiszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett 4 db kerékből áll. Az ár tartalmazza a 4 kerék egyszeri átgumírozását, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmaz gumiabroncsot. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

21 pontos – megbontás nélküli – szezonális átvizsgálás ellenőrző pontjai: • Ablakok és szélvédők állapota • Karosszéria és fényezés állapota • Kuplungpedál működése • Kézifék működése • Kürt működése • Ablaktörlőlapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése • Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése • Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése • Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése • Csővezetékek állapota, olajteknő és váltó tömítettsége • Futómű és kormánymű állapota • Gumiharangok állapota • Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) • Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota • Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota • Hűtőfolyadékszint • Fékfolyadékszint • Kormányszervo-olajszint • Motorolajszint A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük ehhez görgessen lejjebb.

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel valamint a 150 pontos műszaki átvizsgálás+ értékbecslés kontrollcsomagok részletes leírását és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: http://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/

2 Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, és elérhető minden magyarországi Peugeot-márkaszervizben 2018. 04. 03-tól 06. 30-ig. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik (a pontok listáját az 1. es jogi pontban találja). Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és kedvezménnyel nem összevonható.

3A nyereményjáték részleteit és a játékszabályzatot itt találja: http://www.peugeot.hu/online-szerviz-bejelentkezes.html

 

 

 

 

 

AKCIÓS KUPONOK LETÖLTÉSE

Peugeot OMP Autóház

Az OMP Autóház Kft. 1993 novemberében alakult.

További infó

További akcióink