Peugeot OMP Autóház

Szerviz és alkatrész akciók

Peugeot tavaszi-nyári szerviz akció

photo

Tisztítás, pollenszűrő-csere, klímamérleg, klímafeltöltés most akciósan! Kellemes illat az utastérben és hatékony hűtés! Ezt ígérjük Önnek!

 

Az autó légkondícionálója minden időben kellemes közérzetet biztosít. A berendezés csak akkor tud 100%-os teljesítményt nyújtani, ha Ön ügyel a karbantartásra.


Nem elég hatékony a hűtés?
Érdemes egy komplex klímaellenőrzést-klímamérleget végeztetnie! Lehetséges, hogy csak a klímagáz hűtőközeget kell feltöltetnie.

Kellemetlen az utastérben a levegő?
Fertőtleníttesse vagy cseréltessen pollenszűrőt! A rendszeres tisztítás és pollenszűrőcsere az egészsége szempontjából is kiemelten fontos. A hagyományos pollenszűrő kiszűri a levegőben lévő por és egyéb részecskék nagy részét, polleneket, baktériumokat és kormot, ezáltal jelentős mértékben csökkenti az allergia, a fertőzések vagy az irritációk kockázatát.

Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS1,5 + 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 4900 FT
Kuponletöltés, itt!

POLLENSZŰRŐ-CSERE5,6 + 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS
3 évnél idősebb Peugeot gépjárművekre 8900 Ft
3 évnél fiatalabb Peugeot gépjárművekre 9900 Ft
Kuponletöltés, itt!

A hagyományos pollenszűrő helyett aktívszenes-szűrőt választana?
Az aktív szén a környezetszennyező gázok akár 80%-át képes kiszűrni.
Fixdíjcsomag ajánlatunk Peugeot gépjárművekhez:
AKTÍVSZENES-POLLENSZŰRŐ-CSERE2,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 10900 FT
Kuponletöltés, itt!

Nem elég hatékony a hűtés? Talán éppen itt az ideje, hogy a hűtőközeget feltöltesse!
Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:
KLÍMAFELTÖLTÉS3,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12900 FT
Kuponletöltés, itt!

Szeretné műszerrel ellenőriztetni a teljes légkondicionáló berendezést? Erre is van egy jó Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:
KLÍMAMÉRLEG4,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 4900 FT
Kuponletöltés, itt!

Bónusz ajánlatunk: 5 L-es Peugeot nyári ablakmosófolyadék 1390 Ft-ért
Kuponletöltés, itt!

 

Szeretne többet megtudni a légkondíconáló berendezésről? Ide kattintva töltse le kisokosunkat

 

1Gyári klímatisztító sprayvel végzett beavatkozás.
2Az aktívszén-szűrős csomag nem minden Peugeot gépjárműnél alkalmazható.
3A csomag max. 250 gramm R134a hűtőközeg feltöltést tartalmaz.
4Klímamérleg = a klímarendszer működésének Peugeot gyári szabvány szerinti ellenőrzése.
5Az ajánlatot csak magánszemélyek, csak személyautóra vehetik igénybe és csak a kedvezménykupon felmutatásával  kizárólag az akcióban résztvevő magyarországi Peugeot-márkaszervizekben (Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban.) 2017.04.01-től 2017.08.31-ig.  A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a www.peugeot.hu/tavaszi-nyari-szervizakcio/atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állás) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható.
6A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Peugeot-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Peugeot márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybevehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk.

Kérjen ajánlatot, írjon nekünk! Bővebben a Főnix programról

Peugeot OMP Autóház

Az OMP Autóház Kft. 1993 novemberében alakult.

További infó

További akcióink