Peugeot OMP Autóház

Jelenlegi akcióink

Peugeot 208 akció

photo

Peugeot 208 most 3 390 000 Ft-tól!

Reggelente munkába jár, szívesen elugrik vásárolni, rendszeresen találkozik a barátaival?
A Peugeot városi kisautóijával bármely helyzetben fürgén és gond nélkül utat talál a város dzsungelében.
Ezt a modellt kifejezetten a modern városi élethez fejlesztettük ki. Magán viseli a Peugeot autók könnyen felismerhető stílusát és egyéniségét.
Ésszerű egyensúlyt teremt a kompakt méretek, az alacsony fogyasztás és a Peugeot fejlesztéseinek legjava között.

 

Peugeot 208 5 ajtós most 3 390 000 Ft-tól*, most 5 év** garanciával 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***

 

 

*Jelen ajánlat a 2018. április 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 vásárlása esetén, visszavonásig, amennyiben az új Peugeot 208 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 390 000 Ft induló ár a Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 68 LE motorral felszerelt, 5 ajtós változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt- és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
** Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 208 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
***A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 

Jelentkezzen tesztvezetésre! Kérjen ajánlatot!

Peugeot OMP Autóház

Az OMP Autóház Kft. 1993 novemberében alakult.

További infó

További akcióink